Tråkigt man kan ha när man pluggar


fan vad det är tråkigt att blogga :')

hei

Han ee tillbakaaaaaaaaaaa åååh

  

bajs

Förlåt för jag är så tråkig, jag har helt enkelt ett riktigt liv(?) .. jävligt livat. woho, mycket har hänt på lite tid, woosh sa deet bara, mh. skitsamma ändå ingenting jag tänker förmedla till er idag, jag har alltså inte haft något internet så jag har inte varit inne på datan, alltså jag har inget liv +_+ ., trött på skolan, spya på sånt, imorgon ghar jag till och med muntliga i MATTE  SKIT. 

puiuuuussususus

Back in buissness!


MIN NAMNSDAG IDAG, FÖRFAN!?

:(

i fly like paper, get high like planes


godis är gott!
Lev livet fullt ut!

Gårdagens och dagens!

 
               dagens, lite finare lite bättre ;)      gårdagens, trash jeans upp till hundra
 Jennifers tröja funkar till allt, love u stumpan, tack för att jag får låna den utan att fråga (A)

Pic's!

     
        

Puss på rumpaan


thres

 

Schtek i det vackra aprilvädret!

Nu är sommarn på väg , Tack gode gud! Jag Elin och ina, åkte till fräsha nacka forum och schtekte det var najs, först blev det smoothie, sen tacobar yeaah, vi kollade runt i affärerna, och hade trevligt, Senare kom supersöta sofia också! wihu! Elin köpte ett par uber söta ballerina skor och sofia köpte en vit kajal från make up store, sedan fikade vi på expresso house, eller rättare sagt sofia och ina, jag var så otroligt mätt att jag itne orkade någonting mer, elin var bara inte sugen antar jag , man vill ju itne slösa alla pengar man har på mat (A). Det har varit jätte trevligt iaf, hittade tyvärr ingenting roligt att köpa dessvärre fungerar inte mitt kontokort heller så det sket sig , men o andra sidan slapp jag köpa någonting onödigt iaf! . NAJSNAJSNAJS.

 Bilder kommer nuuuuuu
pusssssssssss
/thres

gårdagens brasa


mehehe. ;)

the haunting in connecticut


Vill se! .
någonting säger mig att den är lite härmad av en viss amityville horror
Men jag kan inte motstå skräckfilmer som är verklighetsbaserade!
får se om den håller för en skräckfilm!
/ thres

-

lev för det du har, ge inte upp för det du saknar

pissit


dagens..

Grattis 18åriga brorsan!


väldigt härlig dag idag

ja kanske inte så bra dag men jävligt najs, jag tror inte jag har pluggat någonting idag, men ändå. Någon dag kan man faktiskt ta det lite lungt, men det är inte många dagar kvar till vi slutar 9an. NEEJ JAG VILL INTE BÖRJA GYMNASIUM , BUHU :'( . everything will be lost,  Det var jävligt najs väder idag, solen stekte ovanligt varmt det var säkert över 20 grader i solen, jag vet alltså inte exakt men vafan ?. känns skit skönt iaf. Jag försov mig som vanligt idag men hann ändå. fattar ni , JAG hann (?).

Och vet ni vad, jag klantig som jag är skulle gå runt och gå lite för att inte få solsting i det fina vädret så jag gick där när sofia elin felicia och ina, satt mot ett hus och värmde sig, sen av någon dum tanke så var jag tvungen att gå upp för det stora sand berget som var nära oss, haha, och såklart så är det alldeles blöt nedanför,men det tänkte ju inte jag på (?) Så jag hoppade, och SLPAAAAAAAAAASH. min sko fastnade i geggamojjan. alla brast ut i skratt även jag haha. Jag lovar er, det var ingen trevlig syn! yuck! . Bilde finns nedanför.. Jag tror att mitt dolda mellan namn är "klantig" herregud asså.

Inte så mycket att berätta nu , ska väll ta och försöka bestämma vad jag kan ha på mig ikväll, jag ska alltså inte vara hemma ikväll, skönt! Men puss på er nu !

Pics for today;

mina tights.


Dagens upplevelse! , den geggiga skon + sofia (matte och elin i bakgrunden )


Elin och felicia, !! wei <3

yeah, jag vill ha :)


Dagens vacka väder!


Elin och sofia vacka som vanligt :)


"Mannen" bakom kameran:
jag ser inte alltid seriös ut! ;)

gårdagen är historia,

en ny dag
en ny vecka
en ny månad
ett nytt år

snart är man pensionär
shit..


en helt vanlig ny "svensk" krona



"den underbara saan om ett land på andra sidan havet. .Sverige 1kr Finland."

kalla stilla onsdagskväll.

är det bara jag som tycker att livet är extra tråkigt, på den tråkigaste dagen av veckan, en helt vanlig onsdag,  där ingenting händer, aldrig någonting.. tur att jag har min bok, kan jag inte bara läsa ut den och skippa skolan, ? nej för att vi är såklart underutbildade små skitungar och efterom tekniken i dagens läge inte räcker åt att skaffa ett slags " hjärnpiller" som när man äter den kan man allt man behöver veta, så tills den uppfinns kommer jag att behöva plugga.. thats just the way the cookie crumbles. bad cookie i guess.


Diorshow, ge mig

 

hei


Jag är tråkig

modeshow

tjoosan i trosan
Den här dagen har varit en inte alls  så specielt händelserik dag. Jag hade konstiga kläder, vaknade otroligt trött och bara seg, allt blir segt när man vet att det är en jobbig dag i skolan, engelska blä, idrott blää. Någon film grej kom och interv**** några barn i vår skola men mina nerver svek mig och jag sprang därifrån lika fort som jag kom dit, ursh inför en kamera som hette bosse(?) dom måste vara galna, jag har scenskräck så bye bye? (inte gjort för film ändå) ;)

Fast det ska allt bli intressant att se en sak, Nu är det faktiskt så att Matilda, (lärare) Har kommit på en väldigt rolig idé inför cabaren. Det är alltså en modeshow såklart, hur kul låter inte det. Jag ska inte avslöja allt för mkt men jag hoppas att det kommer bli en lyckat och fantastisk modeshow, Felicia är alltså den som håller i det antar jag, bitvis iaf, Matilda är ju som sagt skaparen. Jag har då blivit utnämd till assistent, vilket ska bli trevligt, självklart har vi redan checkat upp några modeller som faktiskt skulle bli roliga att ha med, det är synd att inte alla kan vara med bara. Men som sagt det verkar vara ett kul projekt och det kommer bli överraskningar och gud vet vad! tack vare vår frälsade Matilda, hoppas på ett lyckat projekt och en rolig modeshow nu, och be för oss,

nu ska jag plugga skitmatte inför nationella, fyfan, men g är g, och det kan jag väll ändå fixa iaf, annars har jag ljugit för mig själv ända sen jag föddes att jag var dummare än så. nejnej, puss på er


mash up texter

i got tired of waiting, wondering if you were ever coming around. My faith in you is fading, all the pictures have been burned and all the past Is just a lesson that we've learned, i wont forget you but I know this is the part
Where the end starts. I honestly believed in you, holdin' on, the days drag on, stupid girl, I should have known everything is always going to be an uphill battle..

and this is just facing the truth

I'm not a princess, this ain't a fairytale, I'm not the one you'll sweep off her feet, lead her up the stairwell. This ain't Hollywood, this is a small town I was a dreamer before you went and let me down, now its too late for you and your White Horse to come around.

forgive, sure, but never forget.

tråkigt tråkigt tråkigt, med inga roliga nyheter

jag är bara så trött


love story


great minds think alike!







 


fuckt'up

Den är borta, klänningen är borta, jag är död inombords. sakta ruttnar jag bort till intet .. Varför är världen så orättvis mt mig!

du är så rolig


jag kan inte hjälpa det, jag vet att jag inte den första som ser det här, men du är för kul!

Dilemma

Jag är trött på att känna mig som en dålig kopia av mig själv, verkligeheten är så jävla överskattad. Man tror att någonting är så jävla bra, men till slut inser man vilken jävla lögn man flyter ut i, man kommer på för djupa vatten, det är omöjligt att simma tillbaka. Man drunknar i ett hav av lögner..

Verkligheten
Är
Fel..

något vi alla försöker att förtränga, men det i sig är omöjligt också.


fuck that, this is the new style


Kläm checkt!


Bilder

    

a trip to the moon

Yeah,.
Tänkte skriv lite om dageeen hur ointressant det än låter!
Så jag vaknade som vanligt vid klockan 6 på morgon, betydligt för tidigt igentligen men i'm used to it! Dushade såklart eftersom att mitt hår luktade skunk, ( måste byta örngott på kudden booh!  ). Fan kännde att nu är det chill för hela slanten. Tills ina smsa, SHIT VI SKULLE BAKA IDAG!?. Omg , jag gjorde mig i brallan...

okej kanske inte men det skulle lika gärna kunnat hänt, Mvg i hemkunskap är det inte alla som siktar på, eller kanske jo., anyways. Dampade och blev sen lugn när ina sa att henne mamma skjutsar oss halv 8 ! ja en timmes frihet! Hittade inte mina nycklar men drog ändå, ( dom låg såklart i väst fickan haha )

Skolan var lika tråkig som vanligt, inget speciellt, spice girls gänget var äntligen back on track., Visserligen var jag borta halva dagen och bakade men det är en världslig sak. Är också väldig känd för att skicka Ointressanta Oviktiga Och Absolut Onödiga SMS så sysselsatte jag mig med det på samlingen i st.A ..

Men nog om det tråkiga, eftersom att jag elin och sofia är så coooooooooooooooooooooooooooooola, så drog vi till ungdoms i gullmars och hämtade ut livmodersdroger till sofia wihu, efter det drog elin vidare till sin loverboy medans jag och sofia skulle träffa hennes.. Men vi hade en aning tid över, (snarare några timmar )  så vi valde att gå på en otroligt trevlig upptäcksfärd.. Vi hamnade först hos Martin stod och plingade pådörren i ja, kanske en halvtimme (?) han ville alltså inte släppa in oss, sofia vägrade ge sig, En RIKTIG KÄMPE! Men vi gav med oss och skulle precis gå  så såg vi hans brorsa och som tur va öppnade dörren till oss, så var vi där en stund, kort  stund. Efter det så hamnade vi hemma hos sofia och fixade till oss lite, hade fortfarande lite tid över och gick mor svedmyra i det fina vädret! Till slut träffade vi han, Marcus. Eftersom att han skulle på derbyt om är ikväll så blev det en kort stundis. Så det blev ett  - HejViFöljerMedDigHemOchVäntarUtanförDinDörrOchChillarSenFöljerViEfterDigTillStanOchÅkerTillbaka... Besök! Så vi följde efter han, åkte tunnelbana med han sa hejdå till han, åkte tillbaka och nu sitter jag här.. I min tråkiga villa Med en pollypåse som igentligen ska finnas ähr men ligger i hyllan på ica :'(.. Fan då . Nu måste jag plugga också shitas. Det har varit en kul dag och hoppas på att morgon dagen rockar fett,!!!

bilder kommer i mitt andra inlägg eftersom att dettta redan är Liiiiiite för långt (A)
pussssss på er <3

// Thresrojo

Gullungar


Elin och Sofia,
 söta små gummor :')

Grrrr för knäckebrödsdansen


klicka för  HIGH QUALITY ;)

Ni är så söta :)


jag har hittat en avslutnings klänning!


men ni får inte veta hur den ser ut ! :D

I wanna be MADE


jag rekomenderar ..


världens godaste klubba !

Love, sex, magic




SNälla lär mig prata såhär!


I-landsproblem


haha felicia, du är så söt

Sugen på att rita !


ursäkta för dålig ( och för att inte tala om näsorna :O)
men vad kan jag rita..?

Ge mig, hanky panky trosor !

 

ge mig nuu, jag behöver :)

Ge mig ,


sjuk dag igen

Idag var jag hemma från skolan igen, det var skönt, jag har ont i hela kroppen, min mage är ut och in vänd, näsan och ögonen rinner och mina nyckelben värker. Mina tabletter gör inte sitt jobb. Blä . Imorgon måste jag till skolan, jag har redan missat en teknik dag, bläää jag ville ju ha det idag, jag hoppas bara inte att jag hamnar i någon random grupp jag inte känner någon i, buuhu. Idag hade jag iaf tid att baka den lilla stunden ajg inte hade ont i magen, har dock ätit en bit av den mafiosostora mjukmaräng kakan, fast god var den! haha nej jag har inget liv när jag är sjuk :P, Ela fall, tänkte ta och plugga lite ,  för jag vill inte komma helt efter till skolan, det dumma var att jag var så himla ouppmärksam på samlingen med Åsa att jag inte ens hade någon aning om vad man skulle göra på tekniken, och tydligen var det så att vi ska göra en grävskopa, eller en hiss eller vad det va vi nu skulle bygga, fyfan, det kommer  ju bli helt omöjligt för lilla mig. Nej ursh på sånt. Men men , tills vidare puss på er. <3
gammal bild

Låt som fastnar

Jag brukar inte gilla sånthär, men jag har tyvärr fastnat för den här låten, det är så sjukt vad den sitter :0. Jag är ganska skeptisk mot Miley cyrus men den här funkar faktiskt.



Panik inför .. Balen

Jag har fått ångest.. Igen, jag vet inte hur jag vill se ut på balen, jag får ont i magen av att bara tänka på det, dock har jag hittat en jätte söt klänning, men är rädd för att den inte ska räcka till åt balen, ursh mag smärta,  fan kan jag itne bara skippa det, tror ni att man kommer ångra det om jag skippar den ?  Men ändå vad skönt och slippa all ångest och all hets, slippa känna sig fulare än alla andra om man inte hittar sin dröm klänning. fan asså  kan inte alla bara gå nakna istället? Till och med det skulle vara enklare.. nej jag gillar inte såntdär. ursh


ska man ha något sånthär?
obs, inte den jag hittade ;)

haahahahahahahah


ja,
så kunde det se ut när vi var i farten för länge sen!

-

"the journey of life is like sailing trough the wind, at times it will get rough and you'll be set in the wrong direction, but you cant give up. You may not be able to direct the wind, but you can always adjust the sails"

Säg detta för dig själv 5 gånger jävligt snabbt,

How much wood
would a woodchuck chuck,
if a woodchuck
could chuck wood?
As much wood As a woodchuck  would,
if a woodchuck
could chuck wood.

inlägget som bara finns..

Här sitter jag mitt på vackra dagen inomhus och snorar, haha stannade hemma idag, gud vad skönt. fast tråkigt. ela fall kanske eller kanske inte kommer till skolan imorgon vi får väll se, då får jag som emil skulle sagt, stå mitt kast.. blä. Tänkte sätte mig och plugga lite också skulle faktiskt vara bra för mig, tänka på något annat, och bli klar med någonting! så förhoppningsvis gör jag väl det resten av dagen..  Vet ni vad, jag tycker att facebook är den smartaste sidan man kan komma på, och jag tycker att alla ska vara inne där så mycket som möjligt! alla ska ta del av denna roliga och fantastiska internet site...


herregud jag är så knäpp

skratta om ni vill,

jag skiter i det, jag är sjuk jag fick stanna hemma, och såklart var det ju bad ... Ursh

Sofia du har så rätt!

Såklart ingen sommar utan sommarlåten,


tack!
enforsberg.blogg.se

haha , alltså inget jag menat skulle hända :)

 
detta var alltså enligt mig väldigt roligt :)

Sikken dag, sikken dag

Ja, kalla kalla kväll. Idag har dagen varit jätte rolig, började väldigt seg, kastade på mig något i sista sek och sprang till bussen med ina, oj jävlar va bra vi är och hinner med bussen precis!, yeah. Ela fall, Halva skolan var alltså på knc , (saltsjöbaden) och pluggade matte, kul jätte kul. anyway så var dom coola människorna i skolan, fast vi saknade lilla elin (a) . Köpte godis och slappade i princip hela dagen, wei! Fick vg+ på so: n sköönt! aja. Eftersom att jag felicia och sofia är så pass coola drog vi till stan och mötte elin i slussen , tyvärr visade det sig att felicia var för cool för oss och var tvungen att träna med sin coola tennis gäng, så då var det jag sofia och elin som drog till soliga gamla stan och chillade galet vid vattnet. Träffade på Martin och hans kompis Felix(?) ehm a en stund.. Vi drog vidare till sköndal träffade emma och Victor ja jag kan lova en sak, det vart VÅRULLAR FÖR HELA SLANTEN! , ut med båten bar det också. en bit dock, vi, eller ja, emma och sofia köpte ben&jerrys (självklart) och satt och tryckte i sig det på hela hemvägen , gott, så sist men inte minst träffar jag min käre vän jennifer på bussen, följde med henne en sväng och nu sitter jag här halvt död, trött som gatan. Så nu orkar jag inte skriva mer om min dag utan istället visa ett par gulliga bilder, PUSS på skjärten / stjärten (?)
ursäkta mina fula miniputmun
(A)








baabes!

Glömt att skriva om gårdagen,

Japp igår var det ju faktiskt söndag och sista långa kvällen innan skolan, japp. Så var det lovet över,  det var mysigt igår på kvällen, måde dessvärre inte så bra på dagen , men men det ordnar ju dig, jag är fortfarande lite krasslig, men men,  det var chill igår, lite kallt men det funkade, det var eld, det var på berget vid sjön, det var på kvällen, det var musik, det var sällskap, det är allt som behövs. Jävligt kallt blev det också men inget som störde mig spec mycket förns på hemvägen, buh. 

lägger in en liten gammal låt, som gör mig glad:)


should i smoke dope?

NOOO!

jag kanske är tottaly efterbliven.. Men jag såg precis en typ dokumentär om en trebarnsmamma som utsätter sin kropp för att röka på och se hur det påverkar henne, och fyfan att hon går med på att göra sånt, kanske nyttigt för andra att veta hur det funkar, men fyfan.. Dessutom finns det alltså flera affärer/cafésom dom alltså säljer hasch och cannabis tillåtet, en av dom är dampkring i amsterdam. Det är ju typ helt sjukt, dessutom är det ju typ inte ens tillåtet, men dom får sälja ändå. skumt.




Checka menyn jao (;
 

gamla jävla minnen

        
   

shakalaka bom

Världens segaste dag, mådde inte så bra idag heller, hmm jag vill inte vara hemma ikväll, känner för att träffa vänner, eller dra ut eller något, är så deppigt hemma, idag har jag spenderat mesadels tid med att slita mina egna svarta jeans jag aldrig andvänder, kanske inte blev precis som jag ville men what the fuck, det är ett test så jag får finna mig i det, jag har antligen fått pengar på min mbil vilket är jävligt skönt, så slipper jag hålla på och tjata om att låna någon annans mob haha, jobbigt. Gah vad jobbigt att skolan börjar på tsdag, jag hade till och med en mardröm om mina betyg i natt, kanske därför jag var så sjuk och kalsvettig när jag vaknade haha, (?) eller så berodde det på att jag kanske faktiskt är lite hängig men what ever, ska väll hoppa in i dushen och ringa ett samtal i hopp om något att göra, ha det brauuu , puss på alla föruom 2 personer jag verkligen inte tycker är värda , resten kan ha det så bra, <3

ps. jag vet att topen är en kjol, jag låter bara inte min fantasi sätta gränser, puss

egen slitage, he he he


Sol, värme, schtek, POLLEN (?)

tjoflöjt,
Jävligt seg dag, haft gäster i princip hela dagen, buhu, jobbigt, och det var pollen som gjorde saken värre , låg i sängen och hostade, känndes som världens förkylning, fyfan världens finaste dag och jag kan inte vara ute pga små äckliga partiklar i luften, buä , jag suger, det är en orsak att hata våren, men men,  fortfarande lite seg, halsen känns som torrt papper jag måste ut jag dör av huvudvärken, jävla piller som ite funkar, fuck off, jag orkar inte  GAAAAAH


mitt öga idag :(

Glad påsk gullungar




haha sry för bilden (A)

Varför händer allting på en gång?

Vilken sjuk dag alltså, vilken sjuk dag  (A)

fuck off DARIN


varför är du fast i min hjärna -.-

sommar känslor haha , Gamla bilder jao

      


Förlåt mamma

men ibland är "fuck" det bästa ordet på jorden (A)

Fucking No säger jag bara !

 
hahaha, fyfan
ser ni klacken som hänger, den är alltså bara där för prydnad, ballt men neei tack


detta är kul


jag lever min dröm

Ja Sofia, det är nya sommarlåten, 
" lorentz & m - jag lever min dröm "

Ha en bra påsk allihopa förresten!
imorgon bir det gäster för hela slanten -.-

fucking yeah!..

är mitt nya ord jaooo,



dags kläder

 
trötta thres
blommigt är en guldkant på tillvaron

Fredag

helu sötnosar,
alla haft en trevlig morgon,? Det har iaf jag.. bitvis (A) Som sagt var jag inte hemma igår, jag hade galet kul igår mehe, har tyvärr inga bilds men men, det får lösa sig (;  orkar inte skreva mera, men senare!, tlls vidare puss på rumpan <3


stackars katy perry


var det en kokonöt? nej det var ingen big deal

tjollahopp
seeg morgon jag har haft , det har varit den tråkigaste morgonen på länge, inget mysigt alls, solen är helt borta idag, det regnade och äcklade, jag hatar regn och snö. Man blir så jävla deppig när det är molnigt och tråkigt ute .. Eftersom att jag har sovit så dåligt inatt vaknade jag väldigt tidigt och jag önskar att jag inte vaknade blä. Men men, ska väll ta och hoppa i duschen och fräsha upp mig lite, hörs sen pussssssssssssssssssssssssssssssssss

thres


Torsdagen



Imorgon kommer  Elin hem från åre, gullungen, ! Dessutom så har jag hittat någionting annat att göra än att sitta
hemma, mkt som kommer hända imorgon, tänkte dessutom gymma på morgonen men det vettefåglarna om jag hinner, mycket som borde ha gjorts som ska göras, får hoppas på lite pengar också så jag inte går helt bankrutt blää på sådant, men men nu ska ers höghet få sin skönhetssömn, så gråt inte jag kommer imooooooooorgon, hahah alla mina 0 läsare haha, puss på er <3

Mottot som slår alla motton

FUCK OFF


fyfan va fula


beautiful dirty rich..









 



sväninga låtar som svänger runt i mitt huvud nu .
swoooooooooooup

Jag blir så trött!

Sitter här ensam i mörkret, ska igentligen städa men jag orkar inte städa mer, borede väll plugga antar jag -.-  whatever. Jag är så trött på den här veckan, jag har längtat efter imorron, då kanske veckan äntligen drar igång, eller någonting iaf. Jag orkar inte sitta här och dega, det har hänt så mycket jag blir snurrig bara jag tänker på det blä, skönt att vara hemma iaf, nu ska jag ta disken, så ni kan ta er, fuck off gullungar. <3

 


Fuck me i'm ugly

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaco kväll med kareoke haha 

 

tälting var världens sämsta idée!
 

Förlåt magen,

ajg har lovat att träna bort dig men det har häänt så mycket att jag unnar mig något onyttigt nu alldeles försent på kvällen, ursh vad jag kommer svälla! inte bra, det blir  extra hårt pass på gymmet imorgon, herregud , jag dööör

tack och lov

puh

Lips


SJUNGA LIPS YEAH

therese


taco maco laco daco saco

Trodde inte det om dig,

nej det gjorde jag faktiskt inte.


låtar som fäster


Fyfan

Oj vad jag har längtat efter att skriva ett inlägg,

Ja har ni märkt hur fint vädret är eller ela fall igår , nästan som at man hoppa i bikinin och drog ner och bada, i en sjö av is .. Hahah där sprack den iden., Nej men ela fall så var det så sjukt härligt väder ute igår så man var ju tvungen att ta klackarna ut på söder och mysa på uteserveringen med en kaffe, herregud, chillfaktor. haha, Efter att vi suttit där några timmer eller någonting så drog vi såklart till nästa fik haha i sköndal, trevligt och gott, tills jennifer och felicia slog på stort och kpte en pizza. Jag o andra sidan höll mig efter två fika ! ( trotts att jag allt som allt bara åt en bakelse med kaffe och cola) . Men men ni som inte är ute i det här dundervädret missar verkligen något! Jag hoppas verkligen på ett lyckat påsklov nu inte någon tråkig släkt träff på påskafton som vanligt buhu!? . Som ni förstår är ju såklart påskafton på en roligaste dagen på veckan,. LÖRDAGEN.. I'm screwed.
 
Babes!
Sofia, Felicia, Jennifer

Jag vill vara brun!


Fuck off!


Falun falun falun

  

sveriges skönaste människa!


falala


innan gymmet,
oj vad jag är trött någon som ska sova ?

GAH

TRÖTT som fan, måste sova ingen ork, ingen pigghet alls bara trötthet, aj ont smärta,
ela fall, imorgon hoppas ajg på en chill dag, felicia frågade om jag ville följa emd henne och shoppa skor, jag får se hur det blir med det, jag är nämligen lite nere, dels för pollen, dels för mitt stora hål i plånboken vilket gör att suget efter skor ökar när man kollar på dom utan att kunna köpa dom :/ snyft.. Jag får se vad framtiden kan bjuda på imorgon det vill säga tills vidare får alla sova så gott, puss på er  <3


Dagens..

Låt: Metro station - kelsey
Klädesplagg : mysbyxa förihelvete
Händelse : jobbig bara
Youtube klipp :

ja kolla själv.. :')


stackarn..

Hello spring!


yes me like

what about if that was you



Tjo igen, inte skrivit nogot spec på ett tag, jag har som sagt varit i falun och är väldgt trött efter att ha varit borta en vecka och kommit hem och verkligen ta det lungt. Skulle gjort något annat idag igentligen men så blev det inte av en orsak jag inte orkar ta upp, kanske drar och träffar jennifer en stund nu, får se om vi pallishar. Nu är det lov och jag får göra som jag vill, kanske inte ikväll men men haha, det ordnar sig. Puss på er allihopa. <3

glada människor


(y)

spice girls


Geri , Emma, Victoria, Mel B, Mel C
ginger, baby, posh, scary & sporty
Ina, Sofia, Elin, Jag, Felicia
det är vi !

..

tack att ingen sätter in några bra bilder från falun.. jag dör. En enda ful spice girlsbild.  den vill jag inte lägga in ens haha (A)

Falun låten 09, tack tjejer


back on track


RSS 2.0