favorit scen !


<3

världens gulligaste, :)

http://www.starz.com/promotions/bunnies/Pages/Bunnies.aspx

ja tack!

 
vill ha tack !

miss boracay,


sommar längtan

me today (;


kofta: Mq
stumpor : Hm
halsduk  : Gina tricot
yeah, inge märkvärdigt :)

pics från veckan

 hjalmar kyckling

 fillelito på burger , !

 Emils haobjekt, Gina modellen hah

 jag & filllaan ;)

  ina  felicia mina dötisar!

trhes

¨tjas fan , n har jag klommit hem från elin! m, det var kkätte kul, jag orkar inte skriva så mkt för jag mår inte så jätte bra , men lägger int någon bild på det jag hade på mig i dag  hehe (;

öppet hus,

Tja tja,
idag så har tiden gått ganska så segt, jag har pluggat bra och fick alla rätt på provet heh yeah! Pluggade som en nörd i skolan vilket lönade sig. Nu ska jag snart åka och möta felicia och Ina i gullmars för vi ska gå på öppet hus i kunskapsgymnasiet i globen för att se hur det är, jag tycker än så länge att det verkar bra. Får väll se, Imorgon blir säkert en jäävligt lång dag som vanligt, sen är det ju ännu mer segt eftersom att vi har öppet hus på lördag vilket menas skola -.- ursh. Men nu ska jag ta och ringa min mamii , puss på er,.


snowboard/skidor

Ska åka till kungsberget nu är bara frågan, ska jag åka snowboard eller skidor ,?


Thres on the Go!
bild på skidor kmr senare!
godnatt på er, pussopuss

For a pessimist, i'm pretty optimistic

 

talar ut haha

jag känner att ajg inte har skrivit ett riktigt inlägg på länge och, jag antar att det var alldeles sant. Jag har inte haft lust att gå in på datan så mycket på senaste tiden, jag har liksom andra saker jag håller på med, dessutom har en av våra datorer typ pajat så då blir ännu mindre tillgång. ela fall, medans jag har varit borta elafall så har jag hunnit med att köpa nya kläder äntligen! och ja, min pojkvän fyllde år idag, som man kanske la märke till där under!, ehm yes vänner har jag umgåtts med mycket så jag kan inte säga att jag missat något. Nu kommer bara det där med bilderna, haha jag är nog sveriges lataste tjej, jag orkar aldrig lägga in bilder, så ett tips är att inte andvända min kamera, för bilderna kanske kommer upp nån gång nästa månad, eller två (?). Jag kanske borde ändra det lite, jag vet att det inte är roligt när man har tagit massa bilder och dom aldrig kommer upp, så då säger jag bara  FÖRLÅT! :)..

Jag är helt dödstrött nu, jag känner att jag har haft ganska så super dag idag! ,

-Jag vaknade på morgonen och visste vad jag skulle ha på mig , shit!
- jag gick till skolan och hann med bussen! herrejistanes.
- Ina gick på vårat idrottspass , woho!
- jag gick på mitt engelska pass och kom inte försent!!
- kom inte heller försent till idrotten! ( ni måste tro att jag är korkad .. )
- Gordon fyller år idag så det blev tårta hemma hos honom.
- kom hem och pluggade stenhårt, så förhoppningsvis har jag lärt mig något,!

skrev 4 sidor på engelskan, hm övade in alla ämnen i det periodiska systemet i no som vi har prov på tills imorgon, GOSH , hm  övade lite på svåra svenska ord för att bättra mitt ordförråd till nationella i svenska, nästa tisdag, fuck no.
men men, nu orkar jag inte skriva mer, och jag antar att ingen orkar läsa mer heller, men tills vidare får alla hare så bra, och pyssa mamma på kinden från mig, kramisar,

/ thres <3


Grattis på födelsedagen, älskling!

<3


sunday (?) more like rainday

Japp, vilket  jävla väder ute hörrni, regn dimmigt och slaskigt ursh!, går ner i djup deprision så fort jag ser det. Kom precis hem, har varit hos släk eftersom min morbror fyllde år hehe, dom bor i snygg lya må jag säga ;). haha nej men ela fall, vaknade upp hemma hos elin efter en rätt knäpp kväll, hm men det blev en gnutta trevligt sen, kollade på mamma mia haha somnade innan andra låten hade börjat typ (A), dessutom är inte abba min grej alls. haha  nej men har inga trevliga bilder från gårdagen men ehm ah ..  nu blir det plugg som gäller! cya ,<3


en brun bild på mig (;

Fresh mamacita

FUEGO!
tillängnat Hendriko!

Lördag

Nu är jag hemma igen, hm. Jag kanske ska börja tänka på vad jag ska ha på mig ikväll :O, för jag har ingen som helst aning, jag är himla trött alltså jag vet inte ens om jag orkar gå någonstans men igentligen vad ska jag göra hemme hah


juste om felicia ser det här snälla sätt in nån bild från igår :) , 
puss på er  thres<3

Not sleepy, just tired

tjoflöjt allesammans, 
haft en trevlig dag, skolan gick faktiskt oväntat bra. Trotts motgångar. ähm jag är så galet trött just nu att jag skullekunna somna hur som helst, dagen har varit otroligt lång. mkt har hönt idag men jag orkar inte ta upp allting nu, hehe. Imorgon hoppas jag att något ännu roligare händer, men tills vidare.. sleep tight bitches !  kiss&hug /thres

paramore - hallelujah


" this time where not giving up, lets make it last forever,
 screaming hallelujah we'll make it last forever"

TORS dag

Yeah, idagen så har det varit en jävligt sjuk dag!, Vaknad såklart försent och fick kasta på mg kläderna, sminka mig och borsta tänderna, och eftersom att mamma skulle åka biöen samtidigt tänker jag såklart att jag kan få skjuts till gubbängen när hon ändå var på¨väg. Så jag och ina åkte med mamma, och såklart så får vi motostopp mitt på vägen precis bredvid en bussstation, ( söndagsvägen för att vara mer speficik) och jag täknte bara, NEJ det här händer inte. Så vi tog bussen mot hökarängen och kom försent till skolan för tredja gången på raken för mig. Inte så bra sätt att starta terminen på. Och när jag väl kommer in så glömmer jag mobilen på bordet men som tur var hittade en lärare den och lämnade in den till helene i receptionen .. Herregud.
 
Hela dagen har vara varit otur, tur i oturen kanske. Efter skolan följde jag och gordon med Adde Elin Fillan och Inus til lfarsta och kekka donken, efter en snabb tripp till godismonstret åkte jag och gordon hem till mig och kollad epå hell's kitchen, haha. inte twilight :( Nästa gång då jävlar blir det  twilight gordon!

hahah tog mig friheten att baka kakor också, och goda blev dom !, mums, bild nedan,!

puspuss på er. <3

Kategori

Jag har gjort en ny kategori , Thres Ritar , scrolla gärna ner och kolla på mina verk, yeah!

Sick and tired

sjukligt ont överallt  varför varför!? . Jag har tråkigt, måste plugga teknniko, FELICIA WHAT HAPPENED TO OUR DEAL!?



Pics från igår i förrgår och idag (:
Felicia, Sofia,Ola  och Ina
  

skiss

jag slänger in en bild jag ritade för ett tag sen,
eftersom att jag såg en gullig kommentar så tänkte jag ärsh vafan! :)
inte min favorit men men, hah 

tjakalaka boom

Tjo tjena folkt
Vaknade otroligt tidigt för en söndag, nämligen så att jag skulla checka på Gordons match, ända borta i västertorp eller vad fan nu placet hette, ela fall, jag och felicia kom dit och var otroligt insatta i matchen som dom också tyvärr förlora, vilket var lite synd. Kul var det iaf. Efter det så stack vi in till stan och dom käkade på burger king medan vi stack till gina, fast stackars felicia hittade inte sin tröja.. Så vi hamnade på espresso house och där köpte hon en macka för hon var i akut hunger, haha (A), Träffade sofia och ina efter det att gordon & co hade dragit så vi stack till pub och köpte jeans till ina, haha. Det blev ett par Tiger, nAjS! Das för mig att skaffa lite pengar alltså :/ , jag är trött på att alltid vara fattig. buhu,
men men thats life.


hihi, pictures
  
my babes!

SEGT

FITTA råkade radera inlägget .
orkar inte skriva, snappar upp allt i pungt-form


Gårdagen var vildig, sov hos elin
Gick på donken
har inga bilder från igår
Harry potter stog på hela natten
Jag kunde inte sova så bra
Vaknade tidigt hemma hos elin, mådde pyton
Stannade i sängen medans elin och felicia sprang och köpte godis
Slapp dag i sängen med elin och felicia,
Åkte hem klockan halv 7
Uttråkad ända sen jag kom hem
Ingenting att göra fick inte gå ut
Imorgon blir det av att kolla på match (?)


det var gårdagen och idag i snabbformat
puss på er.<3

slängde in en bild på Bella och Edward, heheee (A)


ge mig

 
hennes kläder , :)
diggar långa strumpor !

pluggelipluggar teknik

Produktionssystemet kring hur jeans tillverkas(?) , haha nån som vet alla olika stadier inom jeanstillverkningen, call me!?

Ja, idag har varit en trevlig dag, jag måste säga att den startade otroligt segt, jag var så sjukligt trött, vintern gör mig så otroligt trött, men piggna till efter lunch. Vilket var asbra. Adde bjöd på en nougat på rasten, jaa haha som jag ändå sparade tills efter skolan -.- , mhh jag Sofia Ina Gordon och Adde stack hem till ina och kollla på film och hade "tjejkväll"? med killar mehe, lite senare kom Rasmus och Anton, och lite efter det kom Felicia Elin och Matte hah, rätt trevligt.

Imorgon hoppas jag på en snabb skoldag! så kvällen närmar sig snabbare. Hoppas inte att det blir misslyckat dena helg också? , nej nu ska det bli bra (: 

mest spelad idag  : We are broken - paramore,



Bild på min lilla nyckel älg, (A)
/ puss på er thres

threeees


Bonjour! today was a pretty good day, jag pluggade inte mkt alls, men det var ändå skönt, iförsej var jag inte i skolan så mycket alls, hm. Jag Felicia, Ola och Dennis lunchade på pizzan utanför skolan, haha gottgott ,trotts att ajg igentligen inte beställde något. Killen i kassan var väldigt snäll eftersom han gav mig en gratis cola!, TACK . Dagens höjdpunkt var ju att Dennis och jag är helt och hållet seriös, beställde ett glas mjölk till pizzan, mjölk. Observera detta är inget skämt!
Haha, haade idrott, badminton blä. Träffade Sofia , Ina och Henke efter skolan, åkte hem till sofia och gjorde inte mycket annat än att kolla på gamla skolkataloger från olika skolor, huhu . Otroligt vilka jävla na,m föräldrar kan komma på till sina barn, till exempel, Du jan jin(?) , Dag och natt? hoho fasikens. Lämnade sofias place tårögd, och med huvudvärk. jahrå , jag ska llt komma på något extra spec till mitt framtida barn ;) ! 


intresseklubben

tjollahopp,
Vilken jävla dag, jag är helt död, min kropp har säckat ihop , jag ska bara lägga mig och sova nu oh herregud. jävligt lång och seg dag idag, jag har alltså varit i skolan som man kanske förstår. Satt kvar till klockan över 4 , fyfan sen var jag tvungen att åka till morfar eftersom att han fyller år idag, hm så jag fick sitta och lyssna på deras tjatter i hundra år, eller snarare 5 timmar .. goosh. anyways, pallar inte skriva så mkt mera idag, inget intressant alls.. men ja puss på er som orkar läsa det här, ;)


/thres, den otroligt inntressanta


Chris crocker for president!


hillarious!

shoes, shoes we love them all..


Sko collage av ankle boots jag skrapat ihop,
 vad tkr ni?
vilket par är favoriterna?
  

yeah

Guldbagge galan vem kollar :') ?
björn oh lilla björn gustafsson, vi älskar dig


(Rubrik)

tjohoj,
 mja vilken dag.. Inte så specellt rolig, inget blev som det skulle, Jag vaknade två timmar försent,skulle möta felicia i farsta och missade två bussar och kom en timme senare, hm vi träffade elin och matte i farsta och åkte vidare hem till anton. snällt av anton att vi fick komma till slut, haha inte för att vi fick plats, eller för att nån kanske ville ha oss där, men whatever. vi kom dit iaf, mja hände inte mkt, efter det drog alla till donken, haha fyfan jag hatar att säga det hela tiden men GOOOSH vad kallt det är (A)

Fan vad jag har tråkigt nu alltså , jag har verkligen ingenting att gööööra, Sätter mig väll och myser med lite godis och kollar på twilight,  (?)


oldie pic, det var tider (:
thres, jennifer, felicia,ina. yeah baby

lookbook.nu

ja, rubrik säger det mesta, jag gillar att kolla på alla grymma stila dom har, själv har jag ingen spec men men, mkt stor inspirations källa ! :)

fiint (:
pyssssssss thres

utvecklings..bok..plugg.. whatever?

tjulul, jag har inte kunnat skriva eftersom att mitt internet har inte funkat som vanligt, så istället pluggade jag lite och gjorde lite annat grejs här hemma, jag har inte orkat göra så mycket idag eftersom att jag inte mådde så jätte bra efter att jag hade utvecklingssamtal , hmm inte så stort fan av utveckl. samtal heller, men goooosh vad trött jag var idag, ela fall så har suttit och räknat matte upställningar, haha fyfan jag måste säga det men jag suger! och jag menar det verkligen, suger -.-, skulle behöva lite hjälp från felicia lr någon som har mvg nu geeez.. Det jag tänkte komma fram till var att jag har blivit något utav en bokmänniska numera sen jag kom hem från filippinerna, jag läser som en sork! , det värsta med det hela är att jag inte har någonting att läsa längre, eftersom jag har läst klart mina favorit böcker,.. nån som vet något bra bok, gärna på engelska, ? please, och snälla jag vet att det låter töntigt haha :') , but im not a dork, i just like to read!



( breaking dawn är alltså den sista boken jag har läst!)

Tävling tävling!



Nu är det så att Febb.blogg.se en otroligt flitig bloggare och en stor inspirationskälla har utlitat en tävling och det är många som har deltagit i tävlingen men kan bli ännu mer, så kopiera bilden och sätt ut den på din blogg och länka till den i en kommenter till hennes blogg och du är med, tävlingen slutar ikväll klockan 20.00.det är lika stor chans för alla att vinna så good luck ! :)

Polka dots vodka shots.


inga kommentarer till den här gammla och usla bilden :')

die school die..

Hallååå Hallå, jah, vad ska man säga, då har livet börjat igen? . mjo. skolan iaf, suuuck! jo som sagt har skolan börjat idag och vi har haft en ovanligt lång första dag, från klockan 9 till 1? jo det är sant!, fast det betyder inte alls att jag pluggade hehe. Har alltså varit i min ovanliga skola, och efter det åkte jag och mina kompisar in till globen och käkade min absoluta favorit hamburgare på mc donalds.. el nacho chicken jr hahahah, mumsfilibabba. Inte så jätte förtjust i mc donalds specielt mkt men nu kunde jag inte bärga mig. Efter en kort lunch så ville Felicia och Elin shoppa, något jag inte är någon speciel fanatiker av eftersom jag själv aldrig äger pengar, men nu blir det en ändring på det, jag ska från och med nu försöka ta vara på mina pengar och köpa kläder och grejer jag behöver istället för att slösa det på onödiga grejer (A), aja efter det åkte jag hem till gordon och det var mysigt, men men, puss på er <3

/ thres som gillar när ni kommenterar (A)


Navelpiercing?

jaah, slapp dag idag, skönt! Jag skulle igentligen träffa min lilla emma, men hon skulle till sickla, får höra när hon kommer hem. Jag har inte orkat göra någonting idag, och jag vet inte vad jag ska ha på mig i skolan imorgon. Jag har

inte direkt några nya kläder så det är lite surt /: , men men, Jag saknar at ha pengar ursh, jag ska faktiskt ta och pierca
naveln också. Ja, jag vet att jag har sagt det typ hundra gånger och det aldrig blivit av men nu ska det fan bli av! är det snyggt med navelpiercing ? :) , det är något jag tycker ela fall.
ps, det stormsnöar ute.. URSH -.-

trötter,

dags att fixa i ordning rummet så man kan sova, jag är helt slut, jag har inte sovit så bra som sagt, så jag går och lägger mig nu , jag orkar inte gör nånting. Men ni får sova så sött så hörs vi imorgon, puss

En snabbis innan läggdags (;

alldeles nyss satt jag och checkade lite på stockholmstreetstyle.feber.se , och jag blev jätte förvånad när jag scrollar ner och så ser jag min kusin stå där, jätte roligt. Hon har alltså vunnit en modell-för-en-dag tävling med stockholmstreetstyle och jag hittade bilderna på henne :), visserligen har jag hört att hon har en väldig roligt yrke inom mode och såntdär produktutvecklare lr ngt med skor.. hm whatever (?) Hon jobbar på souk här i stan. Jag måste ju säga att man är ju lite avis!




when you can live forever what do you live for?..


bild jag ritade för ett tag sen, :)

out of words..

Nej, det finns ingenting att skriva just nu ingenting att göra, jag är så otroligt trött att jag skulle bara kunna somna på stunden, det värker i min mage(som vanligt) och jag vet inte varför, lilla mamma tänker åka till apoteket imorgon och köpa tabletter till mig eftersoma att jag alltid har ont i magen,. hm jag får alltid ont efter jag ätit , Nån gullig som kanske vet vad det kan bero på?,  mamma tror bara att tabletter kan bota allt , jag o andra sidan har min egen mening.

Let me sign - Robert Pattinson


Ooh
Standing by a broken tree,
Her hands are all twisted,
She's pointing at me,
I was damned by light comin,
Over all she spoke with a voice that disrupted the sky,
She said, "Walk on over here to a bit of shade,
I'll wrap you in my arms if only you say
let me sign,
Let me sign.

lång natt!

tjalalala,
Natten har varit sjuukt lång, jag har nästan inte sovit en blund, det är nämligen så att jag och felicia träffade gordon och ola., det var faktiskt roligt, trevligt. Sen skulle jag och felicia sova. Det jobbiga var att vi aldrig liksom gick och la oss, eller vi sov aldrig eller klart vi sov, men jag (iaf), vaknade hela tiden.! Jag är så sjukt trött, felicia fick sova på golvet. Mer detaljerat än så orkar jag inte skriva (A) Jag måste verkligen sluta att vända på dygnet nu skolan börjar typ i övermorgon  (?) . Det suuuger! Jag och skola passar inte ihop så är det bara. Ännu värre med betyg också. Nej men snart blir det härlig middag, mammas kycklig är nått av det bästa, och jennifer kommer och hämtar sin ipod, får se om det händer något sen, men tills viiidare får alla ha så braau, puss på er.


en bild på Gordon & ola :D.

Heeemma

helllllu
ja nu sitter jag hemma ska snart äta middag, mår lite illa också. hm blä. Jag har hittat en ny film jag vill se som kmr på bio, haha det är lite ovanlig filmsmak för mig för jag är rätt skeptisk mot svenska filmer, men jag har skulle gärna vilja se I taket lyser stjärnorna.  Jag blev lite intresserad eftersom vi har läst boken i skolan och många tyckte alltså att den var bra, jag å andra sidan läste ungefär sisodär 3 sidor i början och tre sidor i slutet haha. men men .  här är trailern (;


festiiis bebe ;)

tjabba tjeeeeeeena
thres is in da house. hm idag var en trevlig dag, först träffade jag lilla felicia, eftersom jag fösrov mig som vanligt kom hennes mamma och hämtade upp mig, hm pinsamt, vi åkte till stan och fillan shoppade sig lycklig som vanligt, sen så fikade vi (hon) på espresso house, och jag varnar er, mocha latte är inget att leka med, smaskens ;), efter det hämtade mamma upp mig i farsta centrum och köpta sl kort plus yeeeeeeeah. finaly! Hm . Åkte hem och fixade till mig lite och stack ut och träffade Elin &co!, många söta små kisar, vi hade det trevligt och tjilllllllllade! Kanske inte fullt så intressant att veta det här men whatever,^  och ett STORT grattis till elin som fylller hurra hurra hurra hurra, 16 hela bast! fan asså körkort nästa lr? :), dags att slagga, puss på ER <3


Stan

oh shit, jag försov mig idag igen, hade satt larm på klockan 10 men jag somnade om och vaknade halv 1 -.- det är inte
så bra, jag ska möta felicia i gullmars, men jag har inte ens klätt på mig, hm. Måste till centrum först innan också ,fan jag kmr dö. Det är så grymt kallt ute också, vilket verkligen inte gör saken bättre :/, men dags att fixa sig då, så jag kmr nån vart. puss.


Saknar sommaren /:

Som felicia brukar säga, Dags att nanna kudde.

Ja, nu är klockan redan 4 och tiden har flygit iväg, jag är inte så bra på att lägga mig tidigt vilket jag bore vara eftersom att skolan börjar snart och jag måste prestera till 100% eftersom att nu när betygen är det som gäller för att komma in till gymnasium är de det jag ska satsa på!. Dessutom vet jag inte riktigt vilken gymnasium jag ska välja :/ .

Ipood ..!

Jävla bajs korv, jag sitter och försöker fixa Jennifers nya ipod nano, och sätta in låtar, men helt seriöst, jag suger på det , så nu äntligen har jag rensat alla gamla äckliga playahead låtar från den som jag av någon anledniong inte har raderat på min data som typ synkroniserades in till hennes ipod, och jag veett, jag har precis fått jag är inte så bra på det, och så ska jag ge mig på hennes haha, men det löste sig, Nu börjar klockan bli mycket igen , hm dags att sova snart kanske imorgon blir säkert en lång dag iaf, träffar felicia på morgonen, senare ska jag antalgigen träffa elin m. fl..
anyways,.  <3

ingen middag causes ont i magen!

hallå hallå, nu har jag kommit hem från gordon & sickla, Det har varit en bra dag tycker jag, och jennifer hittade sin kära bok medans plus ett par balla jeans med hål i från gina! , Jag och andra sidan har inga pengar som sagt så det blev inget mer än en bulle och kaffe. Det är så sjukt kallt ute och så gå¨r jag där i skinnjacka fyfan, nej fula fjällräven ska på nästa gång jag ska utanför dörren, och jag har inte ätit nånting mer än risgrynsgröt dag till frukost plus bullen & kaffet, och jag har fan inte kissat på hela dan, jag e sjuk i huvet, och det slutade bara med att jag fick så sjuuuukt ont i magen, ursh !, Men ska tagga ut och träffa jennifer en kortiis så jag kan få mina grejs, hmm ska nämligen hjälpa henne få över låtar på hennes nya ipod nano, yeah, men tills jag har lust att skriva igen så får ni ha så bra,
so long, 
Slänger upp en opassande bild jag ritade för ett tag sen  :) 

Väntar...

Här sitter jag och väntar på att alla ska bli klara så jag kan åka någon gång, jag måste ha ett sl kort också , hm jag får köra på sms biljett nu tills mamma har köpt det, (A).

haha jag vet att jag har fått nån sorts hysteri att jag gör massa inlägg hela tiden, nog är jag medveten om det! men jag tycker bara att det är kul, hur konstig ni än tycker att jag är.  Jag kör liksom mitt egna race,.. men om jag nånsin går i mål, ja det vettefan, ;)


Sickla,

Tjoflöjt,

idag vaknade jag ovanligt tidigt, klockan 1 haha, jag vet jag vet, men det är ovanligt tidigt för mig! , jag håller på att fixa mig för jag ska träffa Emma och jennifer i sickla. Jennifer ska köpa en bok, jag tror dom mesta vet vilken det är, "När jag hör din röst" också kallad new moon på engelska, en av böckerna i twilight serien!, sjukt bra böcker. Jag har själv läst alla fyra på engelska vilket var att rekomendera stort!. Jag hoppas på att en femte bok kommer ut snart. Men nu måste jag fixa mig klart, c ya / thress
 


"2009 baby"

Skype förfan

skype är en fiffig mojäng!  just nu sitter jag och snackar med Gordon genom micken, han är ute och gibbar, som alla killar verkar tycka är seriöst kul numera, hur otroligt roligt det måste vara att lira cs hela natten (A), nej nej jag ska inte klaga, jag har ela fall bestämt att nån gång det här året ska jag fanimej också göra det ;).  

Rubrik är för töntar

satt och gjorde den här för några dar sen,
helt ärligt, jag skulle inte banga faktiskt (;

Pics from yesterday at 00.00, mobboffer yeah!

Jag vet att jag har rätt fula kläder hah (A)

   
  
  
 


Topshop

Ja, vi alla gillar topshop, nu har jag hört att Christina aguilera ska vara gästdesigner hos topshop  och lansera en egen kollektion precis som kate moss gjorde för ett tag sen, och som hon fortfarande ska göra inom de närmsta tre åren, jag är inte så fullt intresserad igentligen men det skulle vara roligt att se vem som faktiskt lyckas bäst av dom två. Blir det kanske catfight, haha hell yeah!?

Vem stil är snyggast igentligen,
Kate moss eller Christina aguilera?
 

 


Victoriassecret baby


kollar du ?

för det var tolvslaget


2009 baby, i love you guys,

pics from yesterday morning

 

1 januari 09

Ja , Gottnytt år på alla!
hm jag kan inte säga att mitt år började så bra direkt, hm.. Det inträffade en inte så kul incident när jag kom hem ikväll , och det var inge vidare roligt. Jag skulle igentligen gått på bio med gordon, men det sket sig, :/ , whatever, nu är allt som det är , vad kan jag göra åt saken nu, men jag får hoppas på föbättringar, Ha ett bra 2009 allihopa, puss påer!

MobilBlogga

Hejhej nu sitter jag här hemma hos emma, och var det lungt, det har varit en seg dag och typ en vild kväll, kanske en aning misslyckad. Men det orkar jag inte berätta här, fick en till julklapp idag också en ful billabong tröja hm.. Whatever. Puss

RSS 2.0